Selecteer een pagina

Smart Achterhoek

Op dit moment zoekt CNCPTMKR Services B.V. naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor Smart Achterhoek als merk en community.

Wij houden van de Achterhoek. De mentaliteit van de inwoners, de mooie omgeving en het bruisende bedrijfsleven maakt het fantastisch om hier te wonen en te werken. Wij willen helpen om de Achterhoek nog mooier te maken en hieraan een actieve bijdrage leveren. Wij, als jongeren, staan namelijk middenin deze fijne samenleving.

Ons doel is de Achterhoek binnen 20 jaar dé creatieve regio van Nederland te laten zijn. Een broedplaats voor innovatieve en duurzame ideeën. Dat is wat de Achterhoek moet worden. Hierdoor wordt het nog fijner vertoeven voor zowel jongeren als bedrijven, waardoor de Achterhoek nog jaren ondernemend blijft!

Wij laten zien wat er in de regio gebeurt, waar kansen liggen en hoe het beste hierop kan worden ingespeeld. Wij bieden jongeren de kans om te werken en te blijven wonen in een relaxte omgeving. Smart Achterhoek brengt samen, informeert en inspireert jongeren, bedrijven en overheden.

Deze partijen brengen wij samen door het organiseren van excursies en het creëren van duurzame samenwerkingen. Ook workshops, lezingen en ons blog dragen hieraan bij. Geen uitdaging is te groot en een grens is te ver voor ons jonge team!

In 2015 startte Maarten van Leeuwen een blog, achterhoeksmartindustry.nl. Diverse bloggers haakten aan in 2016.

Naast het blog stond het bij elkaar brengen van mensen rondom de thema’s smart industry, circulaire economie en startups centraal. In het najaar van 2016 werden er drie Soepavonden neergezet: een kop soep, een spreker en een case.

Dank Melinda, Ramon, Iris en Judith voor jullie positiviteit, inzet en een mooie leerzame tijd!

To be continued…

Sharing is caring! Alvast bedankt voor het delen.
Share