Selecteer een pagina

Hoe maak je een social media plan dat hout snijdt? Waar moet je opletten bij het zakelijk inzetten van sociale media? Begin januari gaf Maarten van Leeuwen twee gastlessen over “Social media & ondernemen” op het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Amsterdam. 

Een social media plan dat hout snijdt

Afgelopen vrijdag was Maarten van Leeuwen (CNCPTMKR) bij ons op school voor een gastcollege over social media. Met name de toepassing voor startende ondernemers werd als zeer interessant ervaren. Het gastcollege was nu voor een 3e en 4e jaars meubel klas als pilot, de bedoeling is om hier een vervolg aan te geven voor andere klassen.

In februari zal Maarten van Leeuwen opnieuw als gastdocent tips en tricks geven aan 4e jaars studenten die werken aan het hoofdstuk “marketing” van hun ondernemingsplan. Zullen de leerlingen social media na deze les succesvol gaan inzetten?

Gastdocent social media

Bent u op zoek naar een gastdocent? Iemand met praktijkervaring als ondernemer en ruime ervaring op het gebied van ‘social media marketing’? Voor meer informatie neem contact op met maarten @ cncptmkr.nl of 0611164038.

Sharing is caring! Alvast bedankt voor het delen.
Share