Selecteer een pagina

Vanaf eind 2016 heeft CNCPTMKR zich gevestigd in Coehoorn Centraal in Arnhem. CNCPTMKR ondersteunt sociaal ondernemers en maatschappelijk betrokken organisaties met organisatieontwikkeling, marketing en communicatie. Dit jaar komt daar een extra dienst bij met de ontwikkeling van Coworkspace Arnhem. We verhuren onze ruimte (ook) graag aan jou!

Nog geen 5 minuten lopen van station Arnhem Centraal bieden wij jou een fantastische plek om te werken. Een plek voor ontmoeting, inspiratie, of om hard te werken aan jouw concept. Je kan er een brainstormsessie houden, een workshop geven of een vergadering hebben. Ook voor de organisatie van jouw brainstorm sessie of workshop kun je bij ons terecht.

Anders werken

Het is steeds minder noodzakelijk om een eigen kantoor te hebben. Door snelle internetverbindingen kun je veel werkzaamheden overal in de wereld wel uitvoeren. Binnen CNCPTMKR werken we op afstand samen door gebruik te maken van bijvoorbeeld Meistertask, Google G Suite (Google Apps) en Whatsapp. We komen naar kantoor om elkaar te ontmoeten of om af te spreken met onze partners. Deze manier van werken en organiseren betekent ook dat onze locatie niet altijd ‘bezet’ is. We delen de ruimte graag met organisaties die eenzelfde manier van werken nastreven. Er is veel mogelijk voor groepen tot maximaal 15 mensen. En wenst u nog wat extra denkkracht? Dan doen wij graag mee! Neem contact op voor de mogelijkheden voor groepen of reserveer een werkplek in Arnhem.

Inspireren en kennis delen

Coworkspace Arnhem organiseert ook evenementen over de thema’s waaraan we werken. We zijn nieuwsgierig naar de nieuwe wereld die door technologische ontwikkelingen aan het ontstaan is. We nemen je graag mee in onze zoektocht, zoals:  Hoe werkt nou het internet van dingen en wat kun je ermee? We zien de kansen en willen graag meer weten over de techniek. Om vervolgens aan de slag te kunnen met concepten in steden en op het platteland die de leefbaarheid vergroten. Daarom organiseren we de workshop “beginnen met internet of things“. Ook de ontwikkelingen rondom duurzame energie en circulair ondernemen (3 februari – presentatie circulair ondernemen met Douwe Jan Joustra) hebben onze aandacht. Zelf wat organiseren? We helpen graag mee met het bereiken van jouw doelgroep.

Bekijk een sfeerimpressie van onze “Coworkspace Arnhem”.

 

Sharing is caring! Alvast bedankt voor het delen.
Share